Search found 31 matches

by KX4KDH
Sun Mar 16, 2014 4:35 pm
Forum: Kenwood Commercial Products
Topic: TK-630H Discriminator Audio
Replies: 1
Views: 1943

Re: TK-630H Discriminator Audio

Silly me.... That's what pin 4 does....
by KX4KDH
Sun Mar 16, 2014 4:32 pm
Forum: Kenwood Commercial Products
Topic: TKR-720 Odd problem.....
Replies: 4
Views: 2174

Re: TKR-720 Odd problem.....

I have not.... Now that I am finished working out of town, I can break it down, and look for it... Also, if it also powers the switched 12v at the rear, I can see if it's working or not.... That's amazing to me that they have a pico fuse on the rear port... Not to mention that is supplies power up f...
by KX4KDH
Fri Mar 07, 2014 4:05 pm
Forum: Kenwood Commercial Products
Topic: TKR-720 Odd problem.....
Replies: 4
Views: 2174

Re: TKR-720 Odd problem.....

n5tbu wrote:There is a pico fuse on the front panel control board

Thanks for the info.... Now I have to get my reading glasses, and find it!
by KX4KDH
Mon Dec 30, 2013 7:26 pm
Forum: Kenwood Commercial Products
Topic: TK-830H No audio in from mic, or accessory plug.
Replies: 1
Views: 1646

Re: TK-830H No audio in from mic, or accessory plug.

Swapped logic boards, and still have the same problem.... I'm not quite at my wits end with this, but getting close....
by KX4KDH
Mon Dec 30, 2013 7:25 pm
Forum: Kenwood Commercial Products
Topic: TK-630H Discriminator Audio
Replies: 1
Views: 1943

TK-630H Discriminator Audio

Anyone know where I can pick up unfiltered audio in this radio? I'm trying to put together a repeater with a pair of TK-630H for 6 meters.... And the controller wants unfiltered audio......

Thanks,
Scott
by KX4KDH
Wed Dec 18, 2013 6:59 pm
Forum: Kenwood Commercial Products
Topic: TKR-720 Odd problem.....
Replies: 4
Views: 2174

TKR-720 Odd problem.....

Hello again, folks.... I was handed a TKR-720 for our club today, and I wanted to program it at work since I have access to a KPG-50 there.... Much to my surprise, the KPG-50 won't power up, leading me to believe there is no power at the mic jack. When you turn the repeater on, the power light comes...
by KX4KDH
Sat Dec 14, 2013 6:04 pm
Forum: Kenwood Commercial Products
Topic: Kenwood techs in here please..... TK-760G
Replies: 16
Views: 7432

Re: Kenwood techs in here please..... TK-760G

And I have still had no luck with this one......
by KX4KDH
Sat Dec 14, 2013 6:01 pm
Forum: Kenwood Commercial Products
Topic: TK-830H No audio in from mic, or accessory plug.
Replies: 1
Views: 1646

TK-830H No audio in from mic, or accessory plug.

Now I am up to only the second eBay dud out of many radios I buy there...... I have a TK-830H That presents with no audio going to RF from the mic, or from the audio in pins on the 15 pin accessory plug. Nothing I can see that looks obvious. Hopefully, it's a logic board..... (because I have a spar...
by KX4KDH
Tue Feb 19, 2013 8:21 pm
Forum: Kenwood Commercial Products
Topic: Kenwood techs in here please..... TK-760G
Replies: 16
Views: 7432

Re: Kenwood techs in here please..... TK-760G

Yes. I got it back today. Programmed fine with the Windows version of 56D. I also sent you an email regarding the face...
by KX4KDH
Fri Nov 23, 2012 5:36 pm
Forum: Kenwood Commercial Products
Topic: TK-x30 cross band repeat
Replies: 6
Views: 3505

Re: TK-x30 cross band repeat

Uhhh. What?
by KX4KDH
Fri Oct 05, 2012 7:03 pm
Forum: Kenwood Commercial Products
Topic: Kenwood techs in here please..... TK-760G
Replies: 16
Views: 7432

Re: Kenwood techs in here please..... TK-760G

I do use DOS to program all of my Kenwoods. This is my first 60 series. And if you have a panel, that would be a lifesaver if this A+ thing doesn't work out.
by KX4KDH
Fri Oct 05, 2012 6:23 pm
Forum: Kenwood Commercial Products
Topic: Kenwood techs in here please..... TK-760G
Replies: 16
Views: 7432

Re: Kenwood techs in here please..... TK-760G

I do have a schematic! I will definitely look for that. Thanks!
by KX4KDH
Fri Oct 05, 2012 5:59 pm
Forum: Kenwood Commercial Products
Topic: Kenwood techs in here please..... TK-760G
Replies: 16
Views: 7432

Re: Kenwood techs in here please..... TK-760G

I also meant to say I am trying to program with the computer, not via the front panel.
by KX4KDH
Fri Oct 05, 2012 5:58 pm
Forum: Kenwood Commercial Products
Topic: Kenwood techs in here please..... TK-760G
Replies: 16
Views: 7432

Re: Kenwood techs in here please..... TK-760G

Yes. I tried turning off the power supply. And can't do any front panel programming. Hopefully I can figure something out. So this is typical of these models? Do you know of a fix?
by KX4KDH
Fri Oct 05, 2012 3:41 pm
Forum: Kenwood Commercial Products
Topic: Kenwood techs in here please..... TK-760G
Replies: 16
Views: 7432

Re: Kenwood techs in here please..... TK-760G

Crap. Had the part that holds the ribbon cable soldered back on the head, and still the same problem. I Guess the only thing to do now is buy a new head for $120+, and hope that solves the problem.