Search found 11 matches

by chuckie321
Mon Jul 15, 2013 3:34 pm
Forum: EF Johnson
Topic: MODEL STRING DECODE REQUESTS ONLY
Replies: 203
Views: 63529

Re: MODEL STRING DECODE REQUESTS ONLY

Dead thread?

242-5113-310-BA
by chuckie321
Sat Mar 13, 2010 7:02 pm
Forum: Kenwood Commercial Products
Topic: TK730(G) / TK830(G) / KRK-4DB Issues
Replies: 7
Views: 1866

Re: TK730(G) / TK830(G) / KRK-4DB Issues

Worked great... I think. Still have to actually test it though!

Brian
by chuckie321
Sat Mar 13, 2010 5:57 pm
Forum: Kenwood Commercial Products
Topic: TK730(G) / TK830(G) / KRK-4DB Issues
Replies: 7
Views: 1866

Re: TK730(G) / TK830(G) / KRK-4DB Issues

WELL that didn't work... At first... Because I forgot that you could select single / dual head / band under the Model menu... Oops... Anybody have a dunce cap I can borrow?
by chuckie321
Sat Mar 13, 2010 1:57 pm
Forum: Kenwood Commercial Products
Topic: TK730(G) / TK830(G) / KRK-4DB Issues
Replies: 7
Views: 1866

Re: TK730(G) / TK830(G) / KRK-4DB Issues

Well, some idiot forgot to save a data file before upgrading the radio. I was hoping by putting the old chips back in that I could do that but no dice. Anybody have one to share? :)
by chuckie321
Sat Mar 13, 2010 3:48 am
Forum: Kenwood Commercial Products
Topic: TK730(G) / TK830(G) / KRK-4DB Issues
Replies: 7
Views: 1866

TK730(G) / TK830(G) / KRK-4DB Issues

I have a TK730(G) / TK830(G) / KRK-4DB setup that I just upgraded to 160 channels. It was initially setup with a 160ch head and 32ch radios. I upgraded the radio chips (thought they were pulled from another radio - Would this be a problem?) and removed R156s, now it's only reading it as a single ban...
by chuckie321
Mon Feb 22, 2010 5:12 pm
Forum: Kenwood Commercial Products
Topic: TK-7150 Pinouts?
Replies: 1
Views: 1206

TK-7150 Pinouts?

Hi all,

I did some searching and haven't been able to find pinouts for the TK-7150. Can anybody give me a hand? I'm specifically trying to track down ignition sense and speaker loop...

Thanks,

Brian
by chuckie321
Mon Nov 21, 2005 1:42 pm
Forum: Kenwood Commercial Products
Topic: TK-730/830H Programming Lock Up?
Replies: 20
Views: 4809

R33 and R156 - Normally I would use a soldering iron, but since I was without one that day, I used a knife blade (carefully!!!!) to get them off. I later went back with a soldering iron to be sure I got everything off. There doesn't appear to be any damage to the board... But this is when things sta...
by chuckie321
Sat Nov 19, 2005 1:52 am
Forum: Kenwood Commercial Products
Topic: Any Kenwood dealers?
Replies: 4
Views: 1384

No kidding! I've heard that the keypads show up on Ebay once in a while... Oh well, maybe someone is sitting on a stash and will decide to let them out into the market. If so, I hope they let us know first! :)

Brian
by chuckie321
Fri Nov 18, 2005 8:37 pm
Forum: Kenwood Commercial Products
Topic: Any Kenwood dealers?
Replies: 4
Views: 1384

Did you ever have any luck finding these?
by chuckie321
Fri Nov 18, 2005 12:39 pm
Forum: Kenwood Commercial Products
Topic: TK-730/830H Programming Lock Up?
Replies: 20
Views: 4809

The dot marks pin 1, correct? One of the pins did get bent when I pulled the chip to check for correct seating, but I straightened it out (and yes, I do understand the concept of static discharge :wink: ) and stuck it back in.
Brian
by chuckie321
Thu Nov 17, 2005 5:22 pm
Forum: Kenwood Commercial Products
Topic: TK-730/830H Programming Lock Up?
Replies: 20
Views: 4809

Somewhat related...

I picked up a TK-730, 32 ch... When I got it, I could read it and write it just fine. I got the 24C16 chips, cut R156 and R33, and had some issues (all the characters on the display lit up on regular turn-on, but it still went into program mode). Whenever i went to read it, it would just say "ERROR"...