Flex pager info...

Talk about anything that doesn't fit in a topic below - Also used for board announcements.
Post Reply
User avatar
rescue161
Posts: 130
Joined: Mon Apr 29, 2002 7:51 pm

Flex pager info...

Post by rescue161 » Fri Oct 25, 2002 8:44 pm

I am looking to clone a pager that I use at work. We don't have enough and have to trade off every month. I have the exact same pager, same frequency range, but different freq. Is there any way of cloning one of these? I noticed what appears to be an infrared lens on each of the pagers. I've tried to put them next to each other and press different buttons. Am I wasting my time? Do I need to purchase an ifrared cradle? Thanks for your help.
Scott

madrabbitt
Posts: 2
Joined: Mon Mar 22, 2004 12:49 am
Location: west texas

Post by madrabbitt » Mon Mar 22, 2004 12:58 am

as old as this is...

did you ever get this done?

Jay
Posts: 4
Joined: Tue Feb 19, 2002 1:58 am
Location: Virginia

Post by Jay » Tue Mar 23, 2004 12:47 am

To put it simply, you need the right hardware.

If your paging is sent in flex, get an advisor elite flex, and program it for your freq and capcode. They are synthesized, so change freqs easily. They are all over ebay.

Jay

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests