VXR-1000U Out of Band??

Forum dedicated to discussion on Vertex Commercial Radio products
Post Reply
User avatar
kb0nly
Posts: 20
Joined: Mon Jun 04, 2007 3:16 am
Location: Tyler, MN

VXR-1000U Out of Band??

Post by kb0nly » Sun Dec 27, 2015 4:45 am

Anyone know how to squeeze the VXR-1000U down to 444 Mhz??

I have one that i want to program for 444.300 RX and 449.300 TX, but it won't allow entry below 450. I put in the -p switch to get a few more options in the software but still can't do it or changed the bandsplit, etc.

I saved out a codeplug and hex edited that, but when i reload the edited codeplug in CE-22 V1.09 (windows version) it changes my hex edited channel back to 450.000 for transmit and receive. So it appears to be a software issue i need to get past here.
"Bite My Shiny Metal Ass!"

User avatar
kb0nly
Posts: 20
Joined: Mon Jun 04, 2007 3:16 am
Location: Tyler, MN

Re: VXR-1000U Out of Band??

Post by kb0nly » Mon Dec 28, 2015 1:58 am

Well i worked it out tonight, got the bandsplit edited in CE-22 Version 1.09 for Windows tonight. Programmed into the Ham Band, works great!!

I will probably do a writeup for the RBTIP website once i put all the info down in one place.
"Bite My Shiny Metal Ass!"

User avatar
kb0nly
Posts: 20
Joined: Mon Jun 04, 2007 3:16 am
Location: Tyler, MN

Re: VXR-1000U Out of Band??

Post by kb0nly » Sat Jan 02, 2016 3:45 am

Just in case anyone needs the info...

http://www.repeater-builder.com/yvs/vxr ... t-mod.html

Pretty easy mod to do after you read through my how-to.
"Bite My Shiny Metal Ass!"

lu8eut
Posts: 2
Joined: Wed Jun 29, 2016 6:51 am

Re: VXR-1000U Out of Band??

Post by lu8eut » Wed Jun 29, 2016 7:08 am

How can I work in 430mhz?
Thanks in advance
R

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest